Skip Navigation Links
Skip Navigation Links > Kunder
 
Några vi har nöjet att arbeta tillsammans med är:
Advokatfirman Lorenius & Partners
Boverket
Byggnadstekniska Byrån Sverige AB
Data Ductus AB
Hultsfreds kommun
Höganäs kommun
Interoc AB
Karlsborgs kommun
Kävlinge kommun
Kiwa Sverige AB
Parla Bygg AB
Ramböll Sverige AB
Riddarhuset
Riksidrottsförbundet
SJ
Skanska
Skolverket
Söderenergi
Tenant & Partner
Trosa kommun
WSP Sverige AB
Värmdö kommun
Vänligen kontakta oss för mer information om våra tjänster.
Nytt! I syfte att bredda och förstärka vårt erbjudande så har Argumo IT inlett ett formellt samarbete med Rehngruppen. Vi utgör tillsammans en komplett leverantör av alla tjänster som rör grafisk design och utveckling i Microsoft Office. Kontakta oss!
Nytt! Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!
Topp! Verktyg för Tekniska beskrivningar. Med beskrivningsverktyget lägger du till och tar bort koder via en överskådlig rubrikstruktur direkt i Word-dokumentet. Lätt att använda och lätt administrera. Kontakta oss för en demo!
Topp! Användarvänlig lösning för upphandlingsmallar. Lägg till och ta bort rubriker via en överskådlig rubrikstruktur direkt i dokumentet. Ger användarna tillgång till de aktuella texterna. Passar för förfrågningar, beställningar, avtal, offerter och liknande dokument med fördefinierade standardtexter. Lätt att administrera. Kontakta oss för en demo!
Argumo IT           Tel: 08-791 80 70                       Box 10, 131 06 Nacka