Skip Navigation Links
Skip Navigation Links > Tjänster > Automatiserade dokumentlösningar
 
Våra förstklassiga mallsystem innebär en strukturerad lösning för företagets dokumentmallar. Systemet hanterar såväl layout som alla de gemensamma funktioner som förenklar användningen. Tack vare att det är metadatastyrt så kan ni själva underhålla och skapa nya dokumentmallar. En topprodukt!
Ett användarvänligt verktyg för Upphandlingsmallar där ekonomiska data kan hämtas från ekonomisystemet och kombineras med textbanker som ligger utanför ekonomisystemet. Man slipper felskrivningar av det ekonomiska datat och man styrs till företagsgemensamma avtalsklausuler. Passar öven för offerter och andra dokumenttyper med standardtexter.
Skapa XML-filer av dokument för vidare lagring i informationsstrukturer. Läsa XML-filer och skapa dokument.
Ett verktyg för tekniska beskrivningar där man lägger till och tar bort koder via en överskådlig rubrikstruktur direkt i dokumentet. Ett användarvänligt och robust beskrivningsverktyg för er som vill arbeta direkt i Word.
Automatisk generering av sammanställningar, årsböcker m.m.


Om ni behöver ett bollplank kan ni med gott samvete vända er till oss. Vi har marknadens längsta erfarenhet inom detta område.


Topp! Verktyg för Tekniska beskrivningar. Bli mer effektiv! Med vårt beskrivningsverktyg lägger du till och tar bort koder och text via en överskådlig rubrikstruktur direkt i Word-dokumentet. Lätt att använda och administrera. Kontakta oss för en demo!
Nytt! Nu kan ni få organisationens mallar tillgängliga även i online-versionerna av Office. Kontakta oss för en demo!
Nytt! I syfte att bredda och förstärka vårt erbjudande så har Argumo IT inlett ett formellt samarbete med Rehngruppen. Vi utgör tillsammans en komplett leverantör av alla tjänster som rör grafisk design och utveckling i Microsoft Office.
Argumo IT           Tel: 08-791 80 70                       Gotlandsgatan 76B, 116 38 Stockholm