Skip Navigation Links
Skip Navigation Links > Tjänster > Automatiserade dokumentlösningar
 
Våra förstklassiga mallsystem innebär en strukturerad lösning för företagets dokumentmallar. Systemet hanterar såväl layout som alla de gemensamma funktioner som förenklar användningen. Tack vare att det är metadatastyrt så kan ni själva underhålla och skapa nya mallar. En topprodukt!
Ett användarvänligt verktyg för Upphandlingsmallar där ekonomiska data kan hämtas från ekonomisystemet och kombineras med textbanker som ligger utanför ekonomisystemet. Man slipper felskrivningar av det ekonomiska datat och man styrs till företagsgemensamma avtalsklausuler. Passar öven för offerter och andra dokumenttyper med standardtexter.
Skapa XML-filer av dokument för vidare lagring i informationsstrukturer. Läsa XML-filer och skapa dokument.
Ett verktyg för tekniska beskrivningar där man lägger till och tar bort koder via en överskådlig rubrikstruktur direkt i dokumentet. Ett användarvänligt och robust beskrivningsverktyg för er som vill arbeta direkt i Word.
Automatisk generering av sammanställningar, årsböcker m.m.


Om ni behöver ett bollplank kan ni med gott samvete vända er till oss. Vi har marknadens längsta erfarenhet inom detta område.
Nytt! I syfte att bredda och förstärka vårt erbjudande så har Argumo IT inlett ett formellt samarbete med Rehngruppen. Vi utgör tillsammans en komplett leverantör av alla tjänster som rör grafisk design och utveckling i Microsoft Office. Kontakta oss!
Nytt! Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!
Topp! Verktyg för Tekniska beskrivningar. Med beskrivningsverktyget lägger du till och tar bort koder via en överskådlig rubrikstruktur direkt i Word-dokumentet. Lätt att använda och lätt administrera. Kontakta oss för en demo!
Topp! Användarvänlig lösning för upphandlingsmallar. Lägg till och ta bort rubriker via en överskådlig rubrikstruktur direkt i dokumentet. Ger användarna tillgång till de aktuella texterna. Passar för förfrågningar, beställningar, avtal, offerter och liknande dokument med fördefinierade standardtexter. Lätt att administrera. Kontakta oss för en demo!
Argumo IT           Tel: 08-791 80 70                       Box 10, 131 06 Nacka