Skip Navigation Links
Skip Navigation Links > Tjänster > Enstaka dokumentmallar
 
Vi gör mallar för Word, Excel, PowerPoint och PDF. Kontakta oss för att direkt få en uppskattning av kostnad och leveranstid. Se Mallsystem vid behov av en strukturerad lösning.
Det kan vara årshjul, brev, presentationer, rapporter, protokoll, offerter, beställningar, anbud, alla slags blanketter m.m. I enklare fall tar det bara 2 timmar för oss att göra en mall.
Användningen kan vara allt från fri textbearbetning till låsta formulär, med eller utan dialogrutor.
Vi skapar tillgänglighetsanpassade mallar.
Vi utför också konsultuppdrag där ni har behov av särskild funktionalitet.


Om ni behöver ett bollplank kan ni med gott samvete vända er till oss. Vi har marknadens längsta erfarenhet inom detta område.

Nytt! I syfte att bredda och förstärka vårt erbjudande så har Argumo IT inlett ett formellt samarbete med Rehngruppen. Vi utgör tillsammans en komplett leverantör av alla tjänster som rör grafisk design och utveckling i Microsoft Office. Kontakta oss!
Nytt! Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!
Topp! Verktyg för Tekniska beskrivningar. Med beskrivningsverktyget lägger du till och tar bort koder via en överskådlig rubrikstruktur direkt i Word-dokumentet. Lätt att använda och lätt administrera. Kontakta oss för en demo!
Topp! Användarvänlig lösning för upphandlingsmallar. Lägg till och ta bort rubriker via en överskådlig rubrikstruktur direkt i dokumentet. Ger användarna tillgång till de aktuella texterna. Passar för förfrågningar, beställningar, avtal, offerter och liknande dokument med fördefinierade standardtexter. Lätt att administrera. Kontakta oss för en demo!
Argumo IT           Tel: 08-791 80 70                       Box 10, 131 06 Nacka